Jediná cesta,
které budeš litovat,
je ta, kterou
nepodnikneš

z posledních výšlapů

šlapání pod střechou

ALPINNING Program

ALPINNING Program je pohybová aktivita, chůze na pásu, za doprovodu motivující hudby pod vedením instruktora na mechanickém pásu. Jedná se o kardiovaskulární program, který posiluje dolní i horní část těla. Program byl vyvinut pro lidi každého věku a úrovně zdatnosti. Vychází z nejpřirozenějšího lidského pohybu, z chůze. Zlepšuje aerobní kapacitu a zároveň spaluje velké množství kalorií. Během lekce se zapojují svaly, které stabilizují tělo, zvyšují VO2 max a tím zlepšují kardiovaskulární systém těla. Díky závěrečnému protažení a posilování jak na pásu pomocí expanderů, tak mimo něj, zvyšuje post tréninkový energetický výdej. Ideální trénink pro celé tělo.

Více na www.alpinning.cz.

H.E.A.T. Program

H.E.A.T. Program je také pohybová aktivita, chůze na mechanickém pásu. Program je určen pro všechny bez rozdílu věku a kondice. Je nejen pro mladé, trénované, hubené a vytrvalé. Kondiční chůze je určena pro každého, kdo se sebou chce něco dělat, kdo chce být zdravý a kdo se chce prostě cítit dobře. Jedná se o pohybovou aktivitu, která spočívá jen v nejpřirozenějším lidském pohybu. Tudíž ji zvládne každý, kdo umí chodit. Během cvičení se kombinují různé techniky chůze a změna sklonu.

Více na www.heatcentrum-jindrichuv-hradec.cz/h-e-a-t-program/.

co kdo řekl

O to nejde. Když vedu nějakou výpravu, první naše cesta míří k dědu Vševědovi. Kdyby se dozvěděl, že jsme šli na obra bez jeho rady, nikdy by nám to neodpustil. A kdo si znepřátelí děda Vševěda, s tím je konec. Neznám hroznějšího nepřítele.
Bystrozraký
Dlouhý, Široký a Krátkozraký
Tak dost. Ve chvíli, kdy přede mnou stojí úkol dát lidstvu více světla a před vámi třicetikilometrový ostrý pochod do hor, není čas na řeči. Běžte balit.
Standa
Posel světla

novinky v blogu

O webu

Když před pěknou řádkou let vznikal tento web, měl obsahovat informace z oblasti IT. A taky tam ty snahy byly vidět 🙂  Ale v životě jsou daleko hezčí a užitečnější věci, než počítače a programování.

Z původního webu jsem ponechal pouze blog, do kterého si zapisuji poznámky, tipy a triky, které mi v tom nějakém okamžiku přijdou užitečné.

Nyní jsou tématem webu výlety a výšlapy, pěšky nebo na kole, venku nebo ve fitku. Pohyb venku v přírodě, poznávání zajímavých míst, to je k nezaplacení.

A pokud někoho některý  z výšlapů inspiruje, budu jen rád 🙂